Demonstraties

SeniorWeb Deurne organiseert dit jaar voor het eerst een aantal korte demonstraties  voor  abonnees. Bijeenkomsten van een half uur op de vrijdagmiddag, waar we een onderwerp behandelen dat bijv. extra in de belangstelling staat, of  wel eens voor problemen zorgt. In het aansluitende Inloopcafé kunnen de deelnemers dan eventueel nog verdere vragen stellen, of nog even oefenen.

Deze bijeenkomsten zijn gratis, en uitsluitend toegankelijk voor abonnees. Aanmelden kan tot drie dagen van te voren – u ontvangt geen bevestiging. Er worden geen handouts verstrekt, dus neem voor alle zekerheid pen en papier mee.

Leer hoe u uw foto’s nog mooier maakt

Fotograferen is tegenwoordig een fluitje van een cent. En blijkt de horizon scheef, is de foto te donker, of staat er ook nog iets op dat u nou net niet wilde, dan is een aanpassing zó gepiept. Met een paar kleine handigheidjes kun je foto’s zelfs een heel andere uitstraling geven.
Deze maand organiseren wij voor onze abonnees twee demonstraties. Dan kunt u in een half uur een flink aantal mogelijkheden leren kennen om uw foto’s nog mooier te maken.
U hoeft zich hiervoor niet van te voren aan te melden. Let wel op dat u de goede datum kiest: Voor foto’s op Android telefoons en tablets is dat vrijdag 24 mei. En voor iPhones en iPads vrijdag 31 mei. Breng eventueel pen en papier mee – er wordt geen handout uitgereikt. Aanvang 13.30 uur – na afloop kunt u gerust nog even blijven voor verdere vragen of om nog even wat te oefenen.